Ik ben psychotherapeute en lcoach gecertifieerd in cognitieve gedragstherapie volgens de methode van de Transactionele Analyse , RET therapie en het behandelen van Stress en Burnout evenals in Relaxatietherapie.
Ik gebruik mijn theoretische én praktische kennis om je persoonlijk te begeleiden in het herstellen van je evenwicht, je stress onder controle te krijgen en je problemen aan te pakken professioneel of privé.  Het spreekt voor zich dat een hoge mate van stress een directe impact heeft op het lichaam en de relatie . Ik tracht de mens in zijn totaalbeeld te behandelen, de balans te herstellen tussen privé en professioneel en dromen te laten realiseren.

 

Als ervaren  people manager in bedrijven, heb ik bovendien een grondige kennis op het vlak van emotionele intelligentie, managementstechnieken, tijdsbeheer, communicatietechnieken en probleemoplossingen.

Als ervaren change manager ondersteun ik de veranderingen op de werkvloer, reorganisaties en nieuwe strategieën en de impact op de medewerkers.

Ik ben aangesloten bij VITA en EATA.
Regelmatig maak ik gebruik van inter- en/of supervisie en aanvullende trainingen om je de meest professionele hulp aan te bieden.