Wie ben ik

 

 

pasfoto

Ik ben psychotherapeute gecertifieerd in cognitieve gedragstherapie volgens de methode van de Transactionele Analyse , RET therapie en het behandelen van Stress en Burnout evenals in Relaxatietherapie.
Ik gebruik mijn theoretische én praktische kennis om je persoonlijk te begeleiden in het herstellen van
je evenwicht, je stress onder controle te krijgen en je problemen aan te pakken.  Het spreekt voor zich dat
een hoge mate van stress een directe impact heeft op het lichaam en de relatie . Ik tracht de mens in zijn totaalbeeld te behandelen en niet alleen de balans te herstellen tussen privé en professioneel, maar de inhoud van beide te herzien..

 

Als ervaren  people manager in bedrijven, heb ik bovendien een grondige kennis op het vlak van emotionele intelligentie, managementstechnieken, tijdsbeheer, communicatietechnieken en probleemoplossingen.

Als gecertificeerde change manager heb ik inzicht in de veranderingen op de werkvloer, rerorganisaties en strategie en
de impact hiervan op de medewerkers.

Ik ben aangesloten bij VITA en EATA.
Regelmatig maak ik gebruik van inter- en/of supervisie en aanvullende trainingen om je de meest professionele hulp aan te bieden.