Loopbaanbegeleiding

 

 

Loopbaanbegeleiding is één van de meest gevraagde vormen van persoonlijke begeleiding en terecht want een groot deel van je tijd breng je door op het werk. Het is dan ook belangrijk de juiste keuzes te maken in je carrière.  Wens je een passende job te vinden, je carrière uit te bouwen of een andere wending te geven, of wens je juist te verminderen voor een beter passende werk-privé balans, in enkele sessies krijg je een betere kijk en bruikbare richtlijnen.

Ik ben erkend als loopbaanbegeleider en werk voor jouw traject samen met Inner Compass.  Deze samenwerking biedt een overlegplatform in kennisuitwisseling en samenwerking van verschillende coachen met als enig doel je een professionele en gepersonaliseerde begeleiding aan te bieden.

Je kan per sessie betalen (normale tarief) of met loopbaancheques indien je hiervoor in aanmerking komt en waardoor je slechts 40€ betaalt voor een traject van 4 uur. Het volledige parcours bestaat uit 2 trajecten, dus in totaal 8 uren aan 80€.De voorwaarden vind je op de website van de VDAB.

Kan je loopbaancheques gebruiken voor stress en burn-out begeleiding?

Je kan slechts gebruikmaken van een loopbaancheque wanneer je in de eindfase van een burn-out bent. Je energiepijl dient immers voldoende hoog te zijn om terug aansluiting te vinden naar je werksituatie. Heb je vragen omtrent de begeleiding voor burn-out, deze informatie vind je terug op de website of neem even contact op.